lunes, 5 de diciembre de 2011

Riudellots 0 -3 FS Montcada

Victoria solventa
L'FS Montcada supera el Riudellots amb un gran joc (0-3) “Hem fet un bon partit amb un joc col•lectiu molt de treball”, ha explicat el tècnic Jordi Rozas a la finalització del partit que l’FS Montcada ha guanyat a la pista del Riudellots (0-3) que tot i ser penúltim el míster ha destacat la seva qualitat.
 Els montcadencs s’han avançat a mitjan la primera part amb gol de Jordi Marty (19'). A la segona meitat el líder ha tingut moltes ocasions per ampliar el marcador, i amb la insistència en atac han arribat els dos gols restants, obra de Gerard Esteller (36') (38'). “No ha estat fàcil, però hem superat la prova amb solvència i fem així un pas més cap a l’ascens”, ha afirmat l’entrenador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Més líder que mai

L’FS Montcada no falla a Lloret i guanya el Lloret (1-5) mentre els rivals directes punxen

Jornada a jornada, l’FS Montcada camina a pas sòlid cap a l’objectiu de l’ascens. Ja és més líder que mai després de superar el Lloret (1-5) i que els seus rivals directes hagin ensopegat. Les distàncies amb el segon s’amplien cada cop més.

El desplaçament a la pista del Lloret s’ha resolt en un partit intens en el ritme, però on els de Jordi Rozas han dominat. Els de La Selva només han creat ocasions de perill en errades. “Hem estat molt seriosos i el partit ha estat nostre des de l’inici”, ha resumit l’entrenador que ha valorat la importància de la victòria “perquè els nostres perseguidors han perdut i tenim més coixí sobre el segon".

Tres gols de Gerard Esteller, un hattrick de Félix i un de Roger Bonet han segellat la victòria final en un partit que ha arribat al descans ja amb un 1 a 3 favorable.

L'FS es desfà del Palau Solità (6-2) en partit ajornat

La mentalitat de l’FS Montcada és guanyadora. El caràcter i l’esperit de lluita a la pista dels homes de Jordi Rozas és inqüestionable. I això està definint els pilars d’èxit d’aquest equip aquesta temporada. L’FS Montcada ha tingut poc temps per preparar el partit de dissabte a la pista del Lloret (17h). Aquest dijous a la nit ha guanyat el partit que tenia ajornat contra el Palau Solità per 6 a 2, un matx on el rival ha jugat de tu a tu, creant molt de joc i fent treballar els de Jordi Rozas. Gràcies a dues jugades d'estratègia i un parell d'individualitats s'ha aconseguit marxar al descans amb un 4 a 1 a favor. A la represa, el Palau Solità no ha perdut el ritme a la pista. "Hem hagut de desplegar el nostre millor joc per agafar distància al marcador", ha explicat el tècnic qui s'ha mostrat molt content per la dinàmica de l'equip: "Hi ha un gran ambient un compromís de tota la plantilla", ha assegurat Rozas.

L’FS Montcada doblega l’Arenys 7 a 2

El líder no ha decebut a casa. S’ha desfet sense problemes l’Arenys, que està a la zona mitja baixa de la taula. Tot ha sortit amb el guió treballat durant la setmana. “Ens hem trobat un rival molt tancat, segurament el que més aquesta temporada”, ha explicat el tècnic local Jordi Rozas. L’equip ja s’ho esperava i durant els entrenaments havien previst com trencar la closca. Al descans els montcadencs ja guanyaven 4 a 0 i amb el control absolut del partit.
“A la segona part ens hem dedicat a donar minuts a tothom i practicar jugades menys habituals sense deixar-nos sorprendre”, ha comentat Rozas que ara ja té la mirada posada en una setmana intensa. Dijous jugaran el partit ajornat a casa contra el Palau-Solità, i dissabte visitaran la pista del Lloret, “dos partits importantíssims per continuar amb el nostre objectiu”, ha sentenciat l’entrenador.

Imparables

L'FS Montcada capgira el resultat a la segona part amb un recital de gols a Sabadell (6-12)

Aquest equip s’està superant dia a dia. Contra el CN Sabadell, el tercer classificat que encara tampoc havia perdut cap partit, l’FS Montcada ha marxat de la capital vallesana deixant clar qui és l’equip a batre aquesta temporada. Els de Jordi Rozas han fet un bany de gols que s’ha traduït en un resultat trepidant (6-12).

La primera part ha estat molt igualada. “El Sabadell ha començat amb un bon ritme, i a nosaltres ens ha faltat intensitat”, opina el tècnic ja que el resultat era desfavorable 3 a 2. Però a la segona meitat, el panorama ha canviat radicalment. “Hem sortit molt concentrats i amb gran intensitat”, comenta Rozas. El capità, Mario Litrán, ha subratllat que la clau ha estat el segon temps: "En atac hem sabut definir bé i combinar-ho amb defensa sòlida que ha sabut aturar les seves contres". I és que el CN Sabadell ha plantejat el partit a tancar-se en defensa i sortir al contracop. Això ha permès anar-se distanciant en el marcador a poc a poc fins a la golejada final.

L'FS Montcada confirma el seu bon moment i supera el Montsant (4-2)
Els gols locals han estat fets per Gerard Esteller (2), Fèlix i Mario Litrán

L'FS Montcada continua invicte en aquesta lliga després de sumar una nova victòria al pavelló Miquel Poblet contra el Montsant (4-2). Els homes de Jordi Rozas han tornat a demostrar el seu bon moment de joc i han sortir al partit amb molt força. Als primers 15 minuts, els montcadencs ja guanyaven per un clar 3 a 0 gràcies als gols de Gerard Esteller, en dues ocasions, i Fèlix. Abans del descans, els visitants s'han llançat a l'atac i amb porter-jugador han retallat les distàncies fins a un inquietant 3 a 2. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la segona meitat, l'FS Montcada ha continuat dominant el matx, però el resultat tan ajustat no deixava tranquils ni als jugadors ni als aficionats. El gol de Mario ha retornar la tranquil·litat als montcadens, que han controlat molt bé el partit, tot i que el rival ha tornat a la tàctica del porter-jugador per buscar una remuntada que no ha arribat. "No hem comès els errors de la primera meitat i hem aconseguit un triomf molt important que ens confirma que anem pel bon camí", ha comentat el tècnic Jordi Rozas.

L'FS Montcada continua amb el seu bon joc.

ESPORTS
FUTBOL SALA. TERCERA NACIONAL
Líder fulminat
L'FS goleja el Valldetenes (1-8)

Amb la golejada contra el líder, l’FS Montcada ha donat un cop d’autoritat a la lliga. El Valldetenes ha encaixat la primera derrota a la lliga. Jordi Rozas ha guanyat la partida a l’exentrenador montcadenc, Juan Antonio Jaro. Els montcadencs han controlat en tot moment la possessió de la pilota i han dominat completament el temps del partit. “La clau ha estat la concentració i l’ànsia de victòria”, ha reconegut el jugador local, Mario Litrán. “Hem aconseguit ser tots un a la pista i brodar el joc”, comenta Litrán.

L’FS Montcada és l’únic equip de la lliga que continua imbatut, però amb un partit menys, el que encara ha de disputar contra el Palau Solità que s’ha ajornat en dues ocasions. De sumar aquests punts es podria col·locaria líder.

L'absència d'àrbitres obliga a ajornar el partit contra el Palau
És la segona vegada que es postposa el matx en només 5 dies

Bany de gols
L’FS Montcada continua imbatut en aquestes jornades de lliga

Amb un rival enganyós situat a la part baixa i en una pista sempre complicada com és la del Bosco Rocafort, l’FS Montcada ha tornat a desplegar quines poden ser les seves armes de cara a aquesta temporada. El partit no es va decidir fins a 10 minuts perquè acabés el matx. Al descans, només un solitari gol de jordi Bonet adelantava els montcadencs. A la represa els nervis i la igualtat es van trencar en la recta final, un segon gol de Grimaldo va obligar al Bosco a adelantar línies i volcar-se a la desesperada a l’atac. Això ho van aprofitar els homes de Jordi Rozas. Gerard Esteller va marcar el seu setè gol a la lliga, seguit del de Quique Martín i Mario fins a completar el 0 a 6.

MONTCADA 4 -4 PINEDA DE MAR

L'FS Montcada empata a 4 contra el Pineda en el primer matx a casa
El capità, Mario Litrán, reconeix que 'és un empat amb gust a derrota'.
L'FS Montcada debuta amb un victòria sobre el Caldes (3-5)
Els homes de Rozas han remuntat el partit a 10 minuts del final

L’FS Montcada ha començat amb bon peu la seva temporada a la Tercera Divisió Nacional, obtenint una victòria a domicili davant el Caldes, per 3 a 5. En el seu debut oficial, el tècnics, Jordi Rozas, s’ha mostrat satisfet del bon joc que han fet els seus homes, especialment a la segona part, però ja ha avançat que “patirem en camp contrari perquè tinc la impressió que ens veuen com un dels favorits de la lliga i els equips sortiran extramotivats”. De fet, el partit d’aquest dissabte, 1 d’octubre, ha estat així.

El Caldes ha sortit fent un joc tancat, el que ha dificultat al Montcada les possibilitats de contraatac. Tot i així, els montcadencs han arribat al descans amb un 1 a 2 favorable, però “mostrant un joc molt poc vistós”, ha destacat el tècnic. A la represa, el Caldes ha reaccionat i s’ha avançat en el marcador (3-2) i ha estat en aquest moment quan els homes de Rozas han fet un canvi de mentalitat i han remuntat en els 10 últims minuts, amb un joc “espectacular”, segons l’entrenador. Els gols han estat obra de Gerard Esteller (3), Grimaldos i Roger Bonet.